Fros logo

Het tofste KUBB-tornooi van de hele wereld!

Op zaterdag 24/08/2019 vindt het BK opnieuw plaats in Beveren.
De inschrijvingen zijn reeds geopend. Er zijn echter nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, waardoor je snel moet beslissen om deel te nemen.
Indien we onze limiet overschrijden, komt je team op de wachtlijst terecht. De betalingsdatum geldt als referentie.

Bovendien kan je jezelf ook registeren als BK-kubb ambassadeur om van deze editie een succes te maken.

Deze 13de editie van het Belgisch Kampioenschap KUBB wordt wederom een aangename editie met een dag vol kubb-plezier, want na een intense dag gevuld met spanning, kameraadschap, fair-play, ... zullen 2 teams als ultieme apotheose van het Kampioenschap in een ongetwijfeld zinderende finale uitmaken wie uiteindelijk voor de eeuwigheid zal toetreden in de roemrijke en illustere galerij der Belgische Kampioenen!

Kan regerend Belgisch Kampioen The Kubboys  bevestigen en omgaan met de enorme zware druk die rust op hun nog jonge doch brede schouders? Staat er misschien een volledig nieuw en heden onbekend team op om de traditionele hegemonie te doorbreken? Maar nog belangrijker: Wie verstoort dit jaar de finale als 'Streaker'...?

Who knows..., deze talloze vragen kunnen pas definitief beantwoord worden op zaterdagavond 24 augustus en zoals dat traditioneel gebeurt in het wielrennen, worden ook bij KUBB de prijzen pas uitgedeeld aan de meet...

Voor meer info: klik bovenaan op de pagina 'Kampioenschap'!